EL QUART DIA

Dc. 27/03Florència

Esmorzar a l’hotel.

Començarem el matí anant a veure el bonic Ponte Vecchio, podem creuar-lo i anar a veure per fora el Palazzo Pitti. Després tornarem sobre els nostres passos per arribar-nos fins a la piazza della Signoria. En aquesta plaça hi trobem rèpliques de personatges tan importants com el David de Miquel Angel.

Si algú vol entrar a la Galleria dell Uffizzi, haurà de fer cua. Podrà entrar gratuïtament, amb la carta del centre, però la cua s’haurà de fer, ja que els cupos d’entrades amb reserva estan esgotats.

Per dinar podem anar cap a la zona del Mercat de San Lorenzo, on hi trobarem llocs per dinar. Pel camí passarem pel Palazzo Medici Riccardi i per l’església de San Lorenzo, on hi trobem les Capelles Medici que veurem des de fora.

Dinar lliure.

Després, podem passejar fins a la Piazza de Santa Croce, on hi trobem l’església  del mateix nom. Aquesta és l’església franciscana més gran  del mon. Aquí hi trobem 300 tombes dels personatges italians més importants de tota la història, com en Miquel Angel o en Galileo Galiei, Maquiavelo, entre d’altes.  Pel camí des de San Lorenzo fins a Santa Croce, hi trobem també la Sinagoga, que és bonica de veure.

Podem tenir una estoneta lliure per fer compres abans d’anar a sopar.

Avui el restaurant està al costat de la Piazza de Santa Croce.

21.30h Sopar a a restaruant

Anirem cap a l’hotel tot passejant.

Allotjament.

ECQEVS’EECSEMM